menuordersearch
websiteir.com

فروشگاه های اینترنتی

۱۳۹۷/۱۰/۱۳ پنج شنبه
(2)
(0)
فروشگاه های اینترنتی
فروشگاه های اینترنتی

فروشگاه های اینترنتی

فروشگاه اینترنتی چیست؟
اول بزارید یه توضیح مختصری در رابطه با دامنه توضیحات این مقاله بدهم و بعد بپردازیم به موضوع اصلی این مقاله. ما در این مقاله بیشتر قصد داریم شما را با اصطلاحات اصلی فروشگاه اینترنتی و نکات جالب فروشگاه های اینترنتی اشنا کنیم و در کل به مباحث جذاب در رابطه با فروشگاه های اینترنتی در ایران بپردازیم، و سعی می‌کنیم به واژه هایی که اصولا همه می‌دانند مثل فروشگاه چیست؟ یا فروشگاه اینترنتی چیست؟ خیلی مختصر اشاره کنیم، چرا که این اصطلاحات رو همه می‌دانند و توضیحات اضافی در رابطه با آنها این مقاله بسیار جذاب را کسل کننده خواهد کرد.
یه اشاره خیلی مختصر به مهم ترین واژه های حوزه فروشگاه های اینترنتی می‌کنیم و بعد می‌پردازیم به مباحث جذاب پایانه های مجازی.

اصطلاحات پایه فروشگاه های اینترنتی:
در این بخش از مقاله فروشگاه اینترنتی چیست، قصد داریم شما را با یک سری واژه های پایه در خصوص فروشگاه اینترنتی آشنا کنیم:

فروشگاه چیست؟

به مکانی که یکسری اجناس را برای فروش دارد به طور مختصر فروشگاه می‌گوییم، اصل این واژه در دنیای واقعی ما شکل گرفته است و میشه گفت این واژه از ابتدای به وجود امدن نخستین اجتماعات بین انسان ها نیز وجود داشته است و کم کم تکامل پیدا کردن است، پیس میشه گفت واژه خیلی جدیدی نیست و همه با آن اشنا هستیم، پس به همین میزان توضیحات بسنده می‌کنیم.

فروشگاه اینترنتی چیست؟

فروشگاه اینترنتی یا به انگلیسی Online Shop فروشگاه هایی هستند که در اینترنت و دنیای مجازی وجود دارند، به فروشگاه اینترنتی، فروشگاه انلاین یا به انگلیسی Online Storee نیز گفته می‌شود با این واژه خیلی کار داریم و جلوتر خیلی مفصل در رابطه با آن به توضیح خواهیم پرداخت اما در اینجا فعلا به همین میزان توضیحات بسنده می‌کنیم.

پایانه مجازی چیست؟

پایانه های مجازی در واقع همان فروشگاه های اینترنتی هستند، میشه گفت پایانه مجازی یک معنای دیگر برای فروشگاه مجازی یا همان فروشگاه اینترنتی هست، که البته خیلی در بین وب مستران رایج نیست و فروشگاه اینترنتی بیشتر در وب استفاده میشه.
درباره فروشگاه های اینترنتی بیشتر بدانید!
اگر کمی توضیحات فوق خسته کننده و تکراری بود عذر خواهی می‌کنیم ولی برای این که مقاله کاملی را به شما عزیزان ارائه به ناچار مجبور بودیم که اشاره ای به مفاهیم پایه داشته باشیم، اما خوب به جای جذاب این مقاله رسیدیم، در رابطه با فروشگاه های اینترنی چقدر می‌دانید؟
شاید خیلی تا کنون به این موضوع فکر نکرده باشیم اما فروشگاه اینترنتی، واژه بسیار جذاب و پیچیده ای هست، پیچیده تر و جذاب تر از اون چیزی که تصورش رو کنید، ما در این جا فقط اشاره خیلی کوچکی به این پیچیدگی و جذابیت خواهیم کرد، و اگر استقبال بشه سعی می‌کنیم در مقالات آینده بیشتر به این موضوع بپردازیم.

تاریخچه فروشگاه اینترنتی
بزارید از تاریخچه فروشگاه اینترنتی شروع کنیم. در اینترنت که چرخی می‌زدیم، به تاریخچه جالبی در ویکی پدیا رسیدیم، واژه فروشگاه اینترنتی در واقع در سال ۱۹۹۱ شکل گرفته است، اقای تیم برنرز لی بنیان گذار و پایه گذار این واژه و تجارت الکترونیک در جهان بوده است و در واقع ایشون پدر تجارت الکترونیک در جهان هستند، در رابطه با تجارت الکترونیک هم در اینده سعی می‌کنم یک مقاله خیلی کاملی ارائه کنم، اما در اینجا خیلی از بحث اصلی خارج نمی‌شیم.
در سال که ۱۹۹۴ بانکداری آنلاین ایجاد شد، شرکت پیتزا هات اولین فروشگاه اینترنتی را در جهان راه اندازی کرد، و اولین فروش اینترنتی در دنیای وب شکل گرفته است، و اینجا بوده است که تازه کلمه ی فروشگاه اینترنتی به معنای واقعی شکل گرفته است، پس میشه گفت کلا ۲۵ سال هست که فروشگاه اینترنتی در جهان شکل گرفته است.
اتفاقات جالبی در این سال ها رخ داده است که از جمله مهم ترین آنها می‌تونم به ابداع ssl اشاره کنم. در همان سال شرکت نت اسکیپ ارتباط امنیت لایه انتقالSSL را ابداع و ایجاد کرد و همچنین در همان سال کمپانی آلمانی اینترشاپ Intershop اولین سیستم فروش اینترنتی خود را ایجاد کرد.
در سال های ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ بزرگترین فروشگاه های اینترنتی حال حاظر یعنی آمازون و ئی بی فعالیت خود را آغاز کردن، شرکت آمازون فعالیت خود را در سال ۱۹۹۵ آغاز نمود و شرکت ئی بی نیز فعالیت خود را در سال ۱۹۹۶ آغاز نمود.
تاریخچه فروشگاه اینترنتی در ایران
در این جا شاید برای شما سوال باشد که فروشگاه اینترنتی در ایران از چه سالی شکل گرفته است؟ در رابطه با این که تاریخچه فروشگاه اینترنتی در ایران دقیقا در چه سالی رقم خورده است متاسفانه اطلاعات دقیقی وجود ندارد، اما تاریخچه وب ایران برمیگرده به سال ۱۳۷۲ هجری شمسی، در سال ۱۳۷۳ ایران نیز به شبکه اینترنت پیوست. نخستین رایانه که در ایران به اینترنت متصل شد مرکز تحقیقات فیزیک نظری در ایران بوده است. طراحی سایت در ایران میشه گفت از اواخر سال های ۷۰ تا اوایل ۸۰۰ شکل گرفته است.
و میشه گفت حدود سال های ۸۰ تا ۸۵ اولین فروشگاه های اینترنتی در ایران شکل گرفته اند، یعنی در واقع واژه فروشگاه اینترنتی از ۱۰ تا ۱۵ سال پیش در ایران شکل گرفته است، یکی از اولین و بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران - دیجی کالا بوده است که در سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را آغاز کرده است و در حال حاظر یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی در ایران است.
پس میشه گفت فروشگاه اینترنتی در ایران هنوز واژه تازه و جدیدی هست، و در مقابل فروشگاه های واقعی بسیار جوان هست، شاید تا این جا با برخی از جذابیت های این واژه آشنا شده باشید، اما جذابیت و پیچیدگی اصلی این واژه را در ادامه بیشتر متوجه خواهید شد.

بررسی فروشگاه های اینترنتی و فروشگاه های واقعی
در این بخش از مقاله فروشگاه اینترنتی چیست، به جذاببت های فروشگاه اینترنتی داریم نزدیک میشیم، و میشه گفت یکی از جذاب ترین بخش های این مقاله، بررسی فروشگاه های اینترنتی و فروشگاه های واقعی هستند و اینجاست که می‌توانید با پیچیدگی ها و جذابیت های واقعی این واژه آشنا بشید.
با به وجود آمدن فروشگاه های اینترنتی کار ها بسیار ساده تر شد و بازدهی خیلی بیشتر شده است، راه اندازی یک فروشگاه در دنیای واقعی کار ساده ای نیست، ولی راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در دنیای مجازی در حال حاظر به مراتب ساده تر از راه اندازی یک فروشگاه واقعی هست و بازدهی نیز بسیار بالا تر هست.
برای این که با این موضوع بیشتر آشنا بشیید با چند مثال ساده این موضوع رو بررسی میکنیم.
فرض میکنیم می‌خواهیم با حداقل هزینه کسب و کاری را برای فروش اجناس برای یک ماه راه اندازی کنیم، در دنیای مجازی شما با کمترین هزینه در حال حاظر می‌توانید یک فروشگاه اینترنی راه اندازی کنید.
در دنیای واقعی و حقیقی برای تهیه مکانی برای فروش اجناس شما حداقل به چند میلیون سرمایه نیاز دارید، ولی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی، برای تهیه فضای میزبانی سایت تون تنها به چند صد هزار تومن سرمایه نیاز دارید.
اگر فرض رو بر این بزاریم که با کلا یک میلیون تومان در دنیای واقعی می‌توانیم مکانی رو برای فروشگاه و محل فروش خود تهیه کنیم. (که البته خودتون حتما می‌دونید که در ایران با چنین سرمایه ای هیچ جایی را نمیشه تهیه کرد).
شما با ۱۰۰ هزار تومان یا چند هزار تومان می‌توانید یک فضای مناسبی رو برای میزبانی سایتتون تهیه کنید، این فضای میزبانی در دنیای وب مثل همان محل فروش شما هست، با حدود یک میلیون تومان در دنیای واقعی میشه یک حداقل فضا رو می‌توانیم تهیه کنیم اما با این سرمایه در دنیای مجازی می‌توانیم یک فضای مناسب و نسبتا خوب تهیه کنیم.
این بررسی هزینه ها فقط مقایسه یک مورد از هزینه های راه اندازی یک فروشگاه واقعی و فروشگاه مجازی بود، خودتون حتما میدونید فروشگاهی که ظاهر مناسبی نداشته باشد، اجناس مناسبی نداشته باشد نمی‌تواند فروش خوبی رو داشته باشد.
هر هزینه ای که در دنیای واقعی وجود دارد در دنیای مجازی هم وجود دارد اما معمولا با ۱/۱۰ هزینه هایی که در دنیای واقعی میشه یک فروشگاه راه اندازی کرد در فضای مجازی میتوان فروشگاه راه اندازی کرد.

بازدهی بسیار بالاتر فروشگاه های مجازی نسبت به فروشگاه های واقعی
در فروشگاه های واقعی شما معمولا خیلی محدود هستید، افراد خاصی مشتریان شما خواهند بود، افرادی که محل سکونت انها نزدیک فروشگاه شما هست اکثر مشتریان شما را تشکیل می‌دهند و حداکثر شاید موارد محدودی مشتری از کل شهر داشته باشید.
بزارید این مثال را باز تر کنیم، اگر شهری که محل کسب و کار، فروشگاه شما هست حداکثر ۱ میلیون جمعیت داشته باشد، معمولا حداکثر مشتریان شما در بهترین وضعیت حدود ۱ میلیون خواهد بود.
و اگر بخواهید در شهر های دیگر هم مشتری داشته باشید باید شعبات مختلفی را در شهر های مختلف ایجاد کنید و باز هم هزینه کنید.ولی در فروشگاه اینترنتی شما محدودیت ندارید، اگر در ایران - تهران هستید، علاوه بر تهران، مشتریان شما می‌توانند از کل ایران باشند، وب سایت شما به صورت جهانی برای تمامی کاربران دنیای وب در دسترس خواهد بود، پس حتی کل جمعیت وب می‌توانند مشتری شما باشند!
اگر بخواهیم باز با امار و ارقام بررسی کنیم، اگر هر شهری در ایران ۱ میلیون جمعیت داشته باشد، وقتی شما یک فروشگاه در تهران داشته باشید، معمولا در بهترین شرایط حداکثر مشتریان شما یک میلیون نفر خواهد بود، اما در دنیای مجازی می‌توانید از کل ایران هم مشتری داشته باشید، ایران حدود ۴۰ شهر دارد و اگر همانند بالا بخواهیم بررسی کنیم طبق مشتریان شما حدودا ۴۰ میلیون هست.

کار کردن در فضای مجازی به مراتب راحت تر از کار کردن در فضای واقعی هست.
با این که کار کردن در فضای مجازی مشکلات خاص خود را دارد ولی جذابیت ها و سادگی کار کردن در دنیای مجازی خیلی بیشتر است، به طور معمول در فروشگاه های واقعی، تا زمانی که فروشگاه شما باز هست و پرسنل وجود دارد، فروشگاه شما فروش دارید، اما در فروشگاه های مجازی حتی بدون حضور پرسنل هم با سیستم اتوماسیون بسیار قوی که معمولا فروشگاه های اینترنتی دارند می‌توانید به صورت ۲۴ ساعته فروش داشته باشید.
روند مشاهده کالا، پرداخت و تحویل در فروشگاه های اینترنتی معمولا با استفاده از اتوماسیون فروشگاه به صورت اتوماتیک انجام می‌شود و نیازی به پرسنل برای انجام آن ندارید، در صورتی که در فروشگاه های واقعی نیاز به پرسنلی برای نمایش کالا، دریافت هزینه و تحویل دارید.
این ها نمونه هایی از جذابیت های فروشگاه های اینترنتی بودند، ما در این مقاله فروشگاه اینترنتی چیست؟، سعی کردیم به برخی از مهم ترین جذابیت های یک فروشگاه اینترنتی اشاره کنیم، این حذابیت ها خیلی بیشتر از این چند مورد هستند که انشالله در صورت استقبال شما کاربران گرامی از این مقاله سعی میکنیم باز هم مقالات حوزه فروشگاه اینترنتی و تجارت الکترونیک را ادامه دهیم، امیدواریم تا این جای مقاله از مطالعه و مشاهده این مقاله لذت برده باشید.

از کدام فروشگاه های اینترنتی باید خرید کنیم و از کدام فروشگاه های اینترنتی نباید خرید کنیم ؟
این مبحث خودش میتونه یک مقاله جداگانه باشه، اما باتوجه به این که این سئوال تقریبا یکی از مهم ترین سئوالات کاربران در حوزه فروشگاه های اینترنتی هست نمیتوانیم در مقاله فروشگاه اینترنتی چیست به آن اشاره نکینم، پس در این رابطه مختصری توضیح خواهیم داد.
در چند سال گذشته برای فعالیت در دنیای مجازی نیاز به هیچ مجوزی نبود، اما طی چند سال اخیر برای اعتماد سازی بیشتر کاربران به خرید های اینترنتی از فروشگاه های مجازی مجوز های نیز برای فروشگاه های اینترنی ارائه شد، نمونه این مجوز ها نماد اعتماد الکترونیک بود.
پیشنهاد ما نیز برای خرید های اینترنتی این هست که بیشتر سعی کنید از فروشگاه هایی خرید های خود را انجام بدید که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند، و از فروشگاه هایی که فاقد نماد اعتماد الکترونیک هستند سعی کنید با احتیاط بیشتری خرید کتید و یا ترجیجا از فروشنده های نامعتبر خرید نکنید.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
گروه ایران وب سایت یکی از تخصصی ترین گروه های طراحی سایت در ایران است که خدمات طراحی وب سایت، بهینه سازی سایت و بازاریابی اینترنتی را همگام با تکنولوژی روز دنیا ارائه می‌نماید.
گروه ایران وب سایت بهمراه تیم مجرب و با تلفیق تکنیک های روز برنامه نوبسی و طراحی وب، گرافیک و ارایه روش ها و راهکارهای بروز وب، توانایی راه اندازی انواع وب سایت های مختلف با سبک های متفاوت را داشته و مفتخر به ارایه خدمات پشتیبانی 24 ساعته به مشتریان است.
تمرکز اصلی فعالیت گروه ایران وب سایت بر سه محور طراحی سایت، بهینه سازی وب سایت و بازاریابی اینترنتی است که در یک مجموعه برنامه ریزی و سازماندهی شده است تا بتواند جوابگوی بخش بسیار بزرگی از تقاضای بازار تخصصی طراحی سایت، بهینه سازی وب سایت و بازاریابی اینترنتی باشد.
به جهت هرگونه درخواست در خصوص مشاوره رایگان و خرید می‌توانید از راه های ارتباطی زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

مدیریت وب سایت: جعفر صفری
تلفن همراه: 09214198918
تهران / یاخچی آباد / خیابان 12 متری تاجیک / کوچه اسدی / پلاک 111 / طبقه سوم / واحد 6
تلفن: 55511480
 « به جهت ارتباط مستقیم با ما می‌توانید از شبکه های اجتماعی موجود در سایت نیز استفاده فرمایید »

ایمیل: info[AT]websiteir[DOT]com
youtelegraminstagramaparatgooglefacebookwhatsuptwiterlenzorlinkedin
logo-samandehi




جهت ارتباط با مدیریت کلیک کنید

09214198918

 
ارسال SMS مستقیم به مدیریت


[طراحی سایت و تبلیغات در گوگل با] ایران وب سایت

طراحی سایت